Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
Neil Watts
veterán
Szia!
THX!
Mindenki: Egy kis félreértés volt ATI ügyben mert én az Ubuntuban lévő zárt meghajtókból raktam fel mert azt ajánlotta...
Ezekután nem lett se kép se hang (fekete képernyő)... Én meg azt hittem a hülye fejemmel, hogy amit akkor felraktam az az fglrx... 
Utána úra raktam a Vista mellé és következő újraindításnál (úgy, hogy nem configuráltam a GRUBot kaptam egy ilyet:GRUB Error: 17
Gondolom ha nem lenne a Vistám, és az egész lemezt megkapná az Ubuntu akkor nem lenne ilyen gond?
Akkor mégegyszer!
Melyiket válasszam?:1. A Zárt meghajtós dolog kilőve!
2. fglrx
3. Automatix2 vagy Envy
4. Az ATI.com-ról letölthető 8.2-es driverÜdv. core2
Aktív témák
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Mobil flották
- Highguard
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Éjszakai műszak
- Yettel topik
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- LEGO klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 01.20
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Ezekután nem lett se kép se hang (fekete képernyő)... Én meg azt hittem a hülye fejemmel, hogy amit akkor felraktam az az fglrx...