Hirdetés
Aktív témák
-
Nowhereman
őstag
válasz
floatr
üzenetére
Nos nem óhajtom megismételni azokat a nem feltétlen népszerű megjegyzéseimet, miszerint a féléves kiadásokat csak kényszerérleltnek minősítem(A fedorát már 4 éve leírtam, a 10.04 utódaként még fel sem merült nálam), nem csak az Ubira tartom érvényesnek. Azt hogy a Linuxot egy Nerd kéncsövekkel teli kaotikus asztalához hasonlítottam az sem hangulatból tettem. Magának a kernelnek a minősége is egyre inkább szakad le a BSD színvonalától. Az apci csak egyik eset, amikor a fejlesztés kaotikusságáról beszélhetünk. A gondok kiküszöbölése helyet meg egy júnitivel tetézni a gondokat...
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- SzoftverPremium.hu
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest