Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
tropico
tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
Pen-re tedd fel a kiválasztott linuxodat és tudod úgy használni mintha a HDD-re raktad volna fel. Nem tesz különbséget a rendszer Pen és HDD között. De ne valami nagy linuxot rakjál rá .
LinuxMint 9 kezdetnek jó. 
"akkor ez mennyivel lassítja a boot folyamatot?" Ez gépfüggő és linuxfüggő, de sztem 10-15mp a login képernyő (nálam pl 2mp a külőnbség a HDD javára)
Ahhoz hogy penről bootoljon , ahhoz a bios-od is be kell állítani a sorrendet, hogy ott keressen először oprendszert.
-
hallari
tag
válasz
Babetta-X
üzenetére
A múltkor volt itt egy beszélgetés, hogy valaki lassúnak tartotta a hdd-jét 25 Mb/sec miatt. Én rámértem az enyémre, és nekem is kb. ennyi jött ki (SATA) átlagban. Az elméleti max. ~ 100 Mb/sec. Ehhez képest ha pendrive-ról másolok, akkor (ha jól emlékszem) ~10 Mb/sec. Nyilván függ attól is, hogy hányszor kell sok kis fájlhoz nyúlni, meg hogy 2.0-ásban legyen, ne 1.1-esben.
Aktív témák
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő