- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal` #36614 üzenetére
"Mé' a másik OSnek miköze hozzá?"
Nem tudom, pontosan ez hogy működik, de talán annyi lehet, hogy ha Ubuntu-ról telepítettem utólag a GRUB-ot, és az is a primary boot device, akkor esetleg azon keresi a betöltendőt, és ez valahogy problémát okoz.
A vindóz meg már azelőtt érzékeli a parát, mielőtt elaludna.
De ezt most csak nagy körvonalakban mondtam, hogy mire gondolok, mert egész pontosan nem tudom, hogy is van."Ha nincs Linux azon a HDD-n akkor is elalszik a gép?"
Feltételezem, igen. Mármint ha Windows-ról indítok.
De most emiatt töröljem le a Linuxot róla?Amúgy úgy van nálam, hogy két külön HDD-n van a Windows és az Ubuntu.
Egymástól függetlenül is tudnak működni, így ha az egyiket lehúzom, attól még megy a másik oprendszer. Ha mindkettő be van dugva, akkor elsődlegesen az Ubuntu-s vinyót állítom be, így az azáltal telepített GRUB-ja indul el. Ha HDD-probléma lenne, akkor egyiknél ez kiütközne, tehát egymástól függetlenül valamelyiknek nem kellene elindulnia.
Nemdebár?Ha alaplap-probléma lenne, akkor megint felvetődik a kérdés, hogy egymástól függetlenül miért megy?
Ez nekem inkább szoftveres eredetű hibának tűnik. Szerintem legalábbis tuti nem hardverpara, legalábbis azon nagyon csodálkoznék, elvileg hardverügyileg minden rendben van.
Szoftveres paránál mire kellene gyanakodni?
Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest