Hirdetés
Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
Beállítottad faszán a teljesítmény szinteket? Mikor, milyen cselekményre hogyan reagáljon? Mert lehet, hogy a készenlét csak a monitorra érvényes. Ez egy kicsit jobban testre szabható talán, mint a win7, ami szerintem nem baj. Mélyedj szépen bele a beállításokba..van bőven..mire mindent beállítottam úgy, ahogy én akartam, az legalább egy óra volt..nem részletezem, még leírni is fél óra lenne..és ezek csak az igényeim, nem az összes lehetőség..
. És mindezt kétszer, mert egyszer mi van, ha - beállítás arra az esetre, amikor hálózatról megyek és még egy, amikor akkuról..
. Ne add fel, rosszabb esetben pattintsd fel a 6.01-es Debiant..1-es dvd-t szedd le, asszem a választható KDE alapból azon is van..
.
Megéri. Én is sokat szívok vele, de egyre jobban tisztelem..
...és szeretem..több gépen évek óta van linuxom, netre csatlakozó gépen csak az..már csak egy wines gép van a családban a mostani négyből..de nekem az összes linuxos..szívok, de egyben tanulom is..és nem adom fel..ennyi..
. Hajráááá!!
-
dbius
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
Nézd meg mit mutat sikertelen sleep után a
dmesg
parancs. Ebben megtalálod, hogy milyen eszköz miatt nem sikerül a sleep!
Nálam remekül megy a sleep - hibernálást nem használok -, ráadásul azt szeretem benne, hogy Linux alatt kb. ötször olyan hamar kerül sleepbe, mint windows alatt

Aktív témák
- OLED TV topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Horgász topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gyermek PC játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. És mindezt kétszer, mert egyszer mi van, ha - beállítás arra az esetre, amikor hálózatról megyek és még egy, amikor akkuról..
. Ne add fel, rosszabb esetben pattintsd fel a 6.01-es Debiant..1-es dvd-t szedd le, asszem a választható KDE alapból azon is van..
...és szeretem..több gépen évek óta van linuxom, netre csatlakozó gépen csak az..már csak egy wines gép van a családban a mostani négyből..de nekem az összes linuxos..szívok, de egyben tanulom is..és nem adom fel..ennyi..
. Hajráááá!!