Hirdetés
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
wasd.hu
senior tag
Igen, erre jó példa az indie is, szerencsére ezek feltörekvőben vannak, míg az EA és más régi nagy kiadók egy része meg leszállóágon. De pl a Nintendo megintcsak tele van jó címekkel, sokan nem is ismerik, nálunk is a nagyobb gyerkőc miatt került előtérbe és meglepő a kis hw
-
myckey
veterán
Ezeket az indie címeket, kevésbé nagy stúdió által készített játékokat, amik mögött nem áll nagy kiadó sem...nem kapja úgy fel a média, világháló.
Alapból, a játékstílust sem keresik annyian, mint a hatalmas bázissal bíró egyéb címeket.Ezeknek utána kell járni a ,de akkor lesz róla hír , talál az ember.
Örülök az összes ilyen jellegű programnak
-
wolfman
veterán
Az első rész kis kellemes meglepetés volt nekem, egyszer csak a semmiből jött velem szembe a neten, belenéztem, megtetszett majd be is szereztem és igen hamar ki is játszottam. Nem egy nagy durranás, itt-ott még talán unalmasnak is mondanám, de sose kezdett mélyrepülésbe, a végére azért megint összeszedte magát, tehát bőven szerethető a maga kis egyszerűségében.
Viszont ahogy megláttam ezt a cikket, hogy itt a második része, megint annyira hirtelen a semmiből derült ki számomra, mint az első rész, de már itt is van, meg is jelent. Az ilyen jó kis kellemes, jó hangulatú játékok miért nem folynak a csapból is? Fortnite meg az anyjakínja ezredik szar húgy mmo lövölde ömlik a netről, mindenhol valag cikk ezekről, de bezzeg ezen kedves darabja a játékiparnak, a Kena második részéről már nem is beszélve, meg sehol egy fingnyi említést nem kap. Vannak youtuberek meg játékokkal foglalkozó csatornák, ahol még csak töredéket se hallok ezen játékokról, ami nagyon elszomorító. Az még értem, hogy magának a stúdióknak nincs akkora költségvetése, hogy sét reklámozza a saját alkotását, de hogy még az internet se karolja fel ezeket a címeket és nem emlegeti, az nem fér a fejembe. Azért mert egy egyszeri singleplayer játék és ezek már csak ennyi értnek?
-
myckey
veterán
Koszi a tesztet ! Remek jatek, johet a harmadik resze !
-
wasd.hu
senior tag
Első rész is hatalmas, köszi az írást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Crimson Desert
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 3D nyomtatás
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- XPEnology
- További aktív témák...
- Legújabb Thinkpad T14 gen6 - Bontatlan + magyar! - Core Ultra 7 255U - 16/32GB - 512GB - Gyártói gar
- 96GB DDR5 ECC RDIMM 5600MHz szerver RAM
- Eladó AMD Ryzen 7 9700X, RTX 3070, 32GB 6000MHz DDR5, 1TB M.2, 850W +80 Gold Gamer PC!
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest