Hirdetés
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
audi100td
üzenetére
Beállítottad faszán a teljesítmény szinteket? Mikor, milyen cselekményre hogyan reagáljon? Mert lehet, hogy a készenlét csak a monitorra érvényes. Ez egy kicsit jobban testre szabható talán, mint a win7, ami szerintem nem baj. Mélyedj szépen bele a beállításokba..van bőven..mire mindent beállítottam úgy, ahogy én akartam, az legalább egy óra volt..nem részletezem, még leírni is fél óra lenne..és ezek csak az igényeim, nem az összes lehetőség..
. És mindezt kétszer, mert egyszer mi van, ha - beállítás arra az esetre, amikor hálózatról megyek és még egy, amikor akkuról..
. Ne add fel, rosszabb esetben pattintsd fel a 6.01-es Debiant..1-es dvd-t szedd le, asszem a választható KDE alapból azon is van..
.
Megéri. Én is sokat szívok vele, de egyre jobban tisztelem..
...és szeretem..több gépen évek óta van linuxom, netre csatlakozó gépen csak az..már csak egy wines gép van a családban a mostani négyből..de nekem az összes linuxos..szívok, de egyben tanulom is..és nem adom fel..ennyi..
. Hajráááá!!
Aktív témák
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Kontaktlencse
- További aktív témák...
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. És mindezt kétszer, mert egyszer mi van, ha - beállítás arra az esetre, amikor hálózatról megyek és még egy, amikor akkuról..
. Ne add fel, rosszabb esetben pattintsd fel a 6.01-es Debiant..1-es dvd-t szedd le, asszem a választható KDE alapból azon is van..
...és szeretem..több gépen évek óta van linuxom, netre csatlakozó gépen csak az..már csak egy wines gép van a családban a mostani négyből..de nekem az összes linuxos..szívok, de egyben tanulom is..és nem adom fel..ennyi..
. Hajráááá!!