Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
szimla65
üzenetére
Ezen a képen alig lehet kivenni valamit is, de mintha azt írná, hogy nem találja a live fájlrendszer fájlját, ami a filesystem.squashfs lenne szerintem. Hogyan írtad ki ezeket a lemezeket? Maximum alternate telepítővel kell próbálkozni, ha sehogy sem megy a sima desktop telepítővel.
(#28051) ntomka: ha ez megnyugtat, még a Maverick tárolójában is csak a 3.2.0-ás verziójú OOo van. A programok csomagjának frissítésére meg éppen ezért találták ki a PPA tárolókat, nem értem, hogy mi ezzel a probléma. A közösség elkészíti a csomagokat, az Ubuntu fejlesztők meg koncentrálhatnak a fejlesztői kiadásokra. Mert azért azt a több ezernyi ilyen felhasználói programot frissíteni nem kis munka, ezt be kell látni. Vagy ki dönti el, hogy mit kell és mit nem kell frissíteni? Így is sok lenne a függőségi probléma, instabilítás.
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4421, 100% Akksi
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs