Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Minitablettel készül a Huawei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
quby
őstag
válasz
Kendek #27197 üzenetére
Na végül sikeresen átmásolódott. (másk gép). Viszont a grubnál megföttem. A szóban forgó rendszer egy xbmc live, HTPC rendszer. Karmicra épül viszont GRUB1 van rajta. igy a neten fellelhetö Grub helyreálitási módok megföttek. Mindenhol Boot particióra hibatkoznak de itt nincs olyan. Egy ext2 partició van és kész. Tudok valahogy Lucid alol grub1-et helyreállitani?
-
quby
őstag
válasz
Kendek #27197 üzenetére
"...I/O error mitől van egyébként?...."
Ezt most nem teljesen értem Ilyet még nemláttam (na nem mintha hüde tapsztalt lennék.
). 2 gigás particiórol van szó. 1,5 giga átmásolódik aztán:
rsync: send file failed.....code (5) ...=az adott fileok elérési utja.
Ezután a céllemez eltünik. Sda volt és ezután nincs ilyen, a forráslemez pedig sdb-böl sdc lesz és nincs mountolva. Az sda-t nem érem el sehogy (pedig olyan fájl van hogy /dev/sda ). Aztán ha lehuzom, majd vissza, akkor megjelenik sdd-ként, és persze hiányoznak a kihagyott fájlok.
Zsíruj pendájv a céllemez. Minnyán tesztelem hardverhibára win alatt. Ott okosabb vagyok
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest