Aktív témák
-
upszilon
őstag
válasz
sh4d0w
üzenetére
Te aztán különösen szégyellheted magad, hogy amikor rádpirítottam, mert hülyeségeket beszéltél a linux biztonságával kapcsolatban, akkor egyből elrohantál az ovónénihez...
Aki szeretne olvasni a valódi helyzetről, az például itt is talál anyagot, meg máshol is a neten. A lényeg, hogy a linux sem biztonságos! Kettő perc alatt törik föl a versenyeken és semmi sem szent. Nemrég törtek be az Intelhez, betörtek a Google szervereire, stb. Utána közzéteszik a kódot, és a szomszép kilecévespistikéje is nézegetheti a leveleidet, meg a bankszámládat, stb....
Én nem értem miért bűn az, ha valaki megírja a valóságot? Tessék utánaolvasni és befejezni a linux-fankodást a biztonság területén!!!
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA VI
- Azonnali játékos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Google Chrome
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest