Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Aktív témák
-
dr_strange
senior tag
Szerintem nagyon is fejlesztik az alkalmazást, amikor az xmms kikerült a Gentoo csomagok közül, az audiacious főfejlesztője megjelent a kapcsolódó topikban a gentoo fórumon, minden kérést meghallgatott és szinte realtime portolta az xmms plugineket stb.
Viszont én az audacioust nem használom hosszú lejátszólistákoz, inkább csak olyankor, ha valamit gyorsan meg akarok hallgatni, vagy nonstandard helyen van a merevlemezen. Általános zenehallgatáshoz az Exaile-t szoktam indítani, így aztán eddig nem tapasztaltam a hibát, amiről írsz.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Óraátállítás
- VR topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Drón topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest