Hirdetés
- Sok pénz mellett az NVLink Fusiont is felkarolja a Marvell
- Mit rejt a telefonod? – A tranzisztorok elképesztő világa
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
Aktív témák
-
válasz
Erasmus
üzenetére
Nálam igen. Ugyanígy nem jött be, és ugyanezt a hibaüzenetet dobálta ki, de mindig mást csinált. Van, hogy futott folyamatosan és dobálta, van, hogy megállt csak úgy, nem értettem, hogy mi van én sem. Mikor kikapcsoltam az AHCI módot a BIOS-ban, azután egyből jó lett. Mondjuk nem tudom mi köze hozzá, ha egyszer Live rendszer indult csak, na meg később miután felment a rendszer, visszakapcsoltam és jó volt.
Esetleg még ha nem friss a BIOS-od, akkor frissítsed, mert más különbség nem nagyon van a gépeink között.
Mod: jah mégvalami! A webkamera legyen kikapcsolva mindenképp, mert lehet attól van ez. Ugyanis ha az aktív, akkor az USB csatik nem működnek (megfelelően). Viszont lehet, hogy csak oprendszeren belül tod kikapcsolni a gombkombinációval.
ZCoyote: én is először ezekkel az alternatív kreátorokkal babráltam, de a probléma megmaradt.
Aktív témák
- Revolut
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Yettel topik
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Villanyszerelés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest