Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• body007

addikt

válasz upszilon #18944 üzenetére

Én mindig is operát használtam és az olyan oldalakon kívűl amik direkt tiltják (van ilyen, pl.: cib internet bank) nekem tökéletesen visz mindent.
    Külön flashhez nem rakok fel semmit. Egy dolgot szoktam egy üres rendszeren feltenni, az ubuntu tweak-et. Ezzel szépen hozzáadom a third-party repókat (pl.: opera, ubuntu X, Medibunt, ezek kellhetnek neked is, ...). Utána a hozzáadás/eltávolítás menü alatt felpakolom ami kellhet (pl.: opera, korlátozott extrák, ...). Ezeken kívűl még java kellhez egy böngészőbe, azt meg az Ubi szoftverközpontba rakhatod fel, sun java böngészőbövítmény néven (egyébként innen is felteheted a dolgokat, miután hozzáadtad a repókat).

(#18945) Stirlitz: Szerintem valami nálad nem kerek. Tudom, h sz.r az ATI linuxon (mindenki ezt mondja, lassan el kell higgyem, pedig évek óta azt használok :DDD ) de nem olyan rég fejlesztett haver gépet (én raktam neki össze) persze ATI-val. Kicsit féltem, h mit fog tudni a HD4350, de kellemesen csalódtam. FullHD-ben pörög-forog, csillog-villog minden. Flash/videók full scr-en röccenésmentesek. Még majdnem jobb mint nálam 4850en, amin nem kicsit néztem :)

Aktív témák