- Melyik tápegységet vegyem?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- HTPC (házimozi PC) topik
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
válasz
upszilon #18944 üzenetére
Én mindig is operát használtam és az olyan oldalakon kívűl amik direkt tiltják (van ilyen, pl.: cib internet bank) nekem tökéletesen visz mindent.
Külön flashhez nem rakok fel semmit. Egy dolgot szoktam egy üres rendszeren feltenni, az ubuntu tweak-et. Ezzel szépen hozzáadom a third-party repókat (pl.: opera, ubuntu X, Medibunt, ezek kellhetnek neked is, ...). Utána a hozzáadás/eltávolítás menü alatt felpakolom ami kellhet (pl.: opera, korlátozott extrák, ...). Ezeken kívűl még java kellhez egy böngészőbe, azt meg az Ubi szoftverközpontba rakhatod fel, sun java böngészőbövítmény néven (egyébként innen is felteheted a dolgokat, miután hozzáadtad a repókat).(#18945) Stirlitz: Szerintem valami nálad nem kerek. Tudom, h sz.r az ATI linuxon (mindenki ezt mondja, lassan el kell higgyem, pedig évek óta azt használok
) de nem olyan rég fejlesztett haver gépet (én raktam neki össze) persze ATI-val. Kicsit féltem, h mit fog tudni a HD4350, de kellemesen csalódtam. FullHD-ben pörög-forog, csillog-villog minden. Flash/videók full scr-en röccenésmentesek. Még majdnem jobb mint nálam 4850en, amin nem kicsit néztem
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Max
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged