Hirdetés
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
McKane
üzenetére
Zene: Amarok
Filmek: Smplayer, Kaffeine, XBMC (ez játsza a legjobban a HD filmeket)
Játékok futtatása: wine (kisseb nagyobb windowsra írt játékokat futtat)
A játék mindig egy sarkalatos pontja a linuxnak de a wine pár évvel ezelőtti játékokat általában futtat. Amit még megnézhetsz: PlayOnLinux, Cedega, CrossOver Games pölö... -
Nagytalp
senior tag
válasz
McKane
üzenetére
Régen sokat másolgattam win és linux között. Akkor még elég köpködős volt. De némi beállítgatás után ment. Tudtommal most már a samba pakkok alapból telepítve vannak Uborka alatt. A Helyek ->Hálózat menüpont alatt elvileg bőngészheted is a windózzz megosztásokat. Feltéve, hogy ott is mindent jól állítottál be. Megkönnyíti a dolgot ha a win tüzfalat kilövöd csatlakozásról.
A csomagok meglétét az Alt+F2 megnyomása valamint a synaptic beírása után tudod ellenőrízni a csomagkezelőben. Ha rákeresel a samba kifejezésre. Egy kevés turkálással még GUI-t is találhatsz hozzá. Én smb4k -t használtam anno, igaz azt KDE alatt.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest