- Milyen házat vegyek?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
blokad #19100 üzenetére
parancssoros kliens kell mindenféleképpen
transmission oké lenne de még a webui sem jön be, nem lehet állítani az aktív letöltések számát
ktorrent egy csomó kde-s cumót nyomatna nekem fel amire nincs szükségem
rtorrent van webui, fut parancssorban csak nincs aktív letöltés állítási lehetőség
vuze egy nagy erőforrás igényű kliensre nincs szükségem
torrentflux minden okés, csak nem működik az aktív letöltés beállítás (bár ezzel sztem még szenvedek egy kicsit)
még megpróbálok 1-2 php alapú klienst is, hátha megtudom oldani valahogy
deluge is jó választás lehet talán, ennek még 1 kicsit utána kellene néznimiért nincs utorrent linuxra?
-
Speeedfire
félisten
válasz
blokad #18670 üzenetére
mindent ezen cikk alapján csináltam
abban változott a dolog h az asztali gépen simán látom a megosztásokat, míg a laptopon jelszót kér
sztem ez a HP biztonsági programja miatt lehet és nem a linux hibájaviszont az rtorrent még mostsem jó
ill. megy csak a webes felülete nem megyAtapi: amit a linken van úgy lett beállítva minden, egy darabig ment de utána már nem
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest