Keresés

Aktív témák

• spammer

veterán

válasz dr_strange #1065 üzenetére

Nos, Ubuntuban a beállítások->asztali effekteknél van a ''hullámzó ablak'' (nemtom most pontosan mi a neve) és a ''munkaasztalok kockán legyenek'' opció. Ez a 2 be van pipálva és engedélyezve az asztali effektek. -> Composite csinálja ezt a 2 effektet.

Beryl ikon van, manager elindul. Viszont, a Berylben van egy rakás effekt (pl. ablak bezáráshoz, minimize window, blur, dzsinn lámpa stb stb stb..) Hiába vannak kikipálva azok az opciók mind, semmi effekt nem jön elő. Pl. a minimize windowra hiába állítok be pl. elégést vagy akármit, csak simán leteszi tálcára. Ebből gondolom, hogy hiába van elindítva és hiába megy a manager, beryl mégsem működik.

Ablakkeret ha GTK, akkor van normális ablak keret, gombok stb, de hirtelen megszűnik a hullámzás is.

Ha emeraldra rakom, akkor nincsenek meg az ablakkeretek, gombok stb. Témákat is vált gondolom, csak nem látom, mivel nincsenek keretek, gombok (illetve néha a sarkok látszanak)

Mostmár abszolút lövésem sincs h mit milyen sorrendben csináljak, hiába olvastam külföldi fórumokat, ATI wiki for linux, X1100 + Bery, ATI + Bery, már mindenféle topicot olvastam, configoltam stb., de nem működik.

Természetesen minden frissítés fent van.

Próbálkozzak meg a Kubuntuval (KDE), vagy tökmindegy, reménytelen? Esetleg valakinek tipp, hogy mit hogy, milyen sorrendben? :F

[Szerkesztve]

Aktív témák