Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
Aktív témák
-
Blasius
tag
Erről az xp-n belüli árírásról már hallottam.
Még nincs felrakva, de ha felraknám e: lenne. Félek ha átírom az meg fog ártani az xp-nek. Lehet a registryben meg inikben e: re hivatkoznak. Ezért lenne jó valamit gányolni akár grubbal, akár más partícionálóval hogy már eleve C legyen.
Még rákérdezek a dologra az xp topicban, aztán lehet hagyom e: -on ha nincs más...Van Ubuntus kérdés is:
koliban vagyok, a netre vezetékessel kapcsolódok. az ip, mask, dns server stb címét kézzel kel beírni, autómatikusan nem állnak be.
Az ubiban, ha a jobb felső sarokban lévő hálózat ikonra kattintok jobbal, majd vpn kapcsolatok/vpn beállítása/vezetékes/auto eth0 -t szerkesztem, akkor működik. De ha újraindítom a gépet állíthatom be az egészet elölről, mert mindent elfelejt.
Ha létrehozok egy új kapcsolatot (auto eth0 helyett), akkor az megjegyzi, viszont az alapértelmezett az auto eth0 marad, és kézzel kell váltani az újra amit létrehoztam. Ha az auto eth0-t törlöm, újraindítás után újra létrejön, és erre kapcsolódik, ami persze nem működik.
Ötlet?Ubuntu 8.10
Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD RX 580 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Eladó Asus GT730 SL 2GB videokártya
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest