Hirdetés
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Protezis
üzenetére
Hali!
Én maximum az Option ''AGPMode'' ''4'' részt venném ki, szerintem automatikusan beáll az elérhető legnagyobb sebességre. A többi szerintem maradhat, mivel annyira mindegy, hogy mi az identifier. Egyedül arra jó, hogy a Xorg tudja, hogy éppen milyen kártya tulajdonságait akarod használni másra nem kell. DRI modul maradhat, DRI mode 0666 maradhat.
Driver-t nem kell installálni. Egyedül annyi fog történni, hogy mga modul helyett nvidia modult fog betölteni. Szóval nem fog soha belekotyogni az előző videókártya abba, hogy neked éppen most milyen van.
Sianis
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hatalmas mérföldkőhöz ért az Xbox applikáció
- LEGO klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4464, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest