Hirdetés
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
.:GoliBali:.
üzenetére
nekem meg a screenlets sokkal jobban bejön mint a gdesklets. Linket majd keress google-el, mert most nincs kedvem már keresgélni.
Core2: szerintem finomabban is lehetne érzékeltetni az emberrel a google létét, mert attól, hogy nem sikerült találnia semmit vele attól még éppen használhatta. Velem is sokszor előfordul, hogy nem jutnak eszembe a kulcsszavak, és 10 perceket gondolkozok azon, hogy mit is kéne oda beírni. És mikor leteszem, hogy majd eszembe jut címszóval, írok ide vagy irc-re,ubuntu.hu-ra hogy segítsenek.Mikor elkezdtem a linuxot, semmiféle értelmesebb kulcsszót nem tudtam, folyton csak az alap dolgokat irkáltam, de a találatokat mind megézegettem és ezáltal kezd kialakulni a linuxos kulcsszókészletem.
De egyébként meg ennek a topicnak is ez lenne a lényege, hogy kérdeznek és válaszolnak. 1000. szer kérdeznek 1000.szer válaszolnak.
Meg amúgy is:Ubuntu szó jelentése: „emberséggel mások felé”
nembeszoltam, nem is kioktattam, ez csupán a személyes véleményem
a regényért meg bocsi, ma ilyen regényírós kedvemben vagyok
Aktív témák
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Formula-1 humoros
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Le Mans Ultimate
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i3-9100 8GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest