Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Szia.
A 4. pontot kifejtenéd pontosabban?
Régen nálam is volt ilyen hiba, 11.10-nél. (Pár napja írtam fel ide fórumba, hogy a 12.04 egyre bugosabb nekem, az elején tökéletes volt, sok frissítés miatt)A 4. pont az nekem misztikum

Azt pontosan hogyan lehet beállítani, hogy csak 1 helyen legyen a launcher?Mert amikor én dual-monitoroztam 11.10 alatt, akkor a monitor kisebb felbontású volt a külső monitor meg nagyobb, és emiatt az ubi mindig mindkettőt ugyanarra állította be...
De ez az 1 launcher dolog nekem új

És vlc2.0 alatt mit pipáltál be?

Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest