Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
törölt tag
nekem úgy tűnik, hogy nem sok fogalmad van valóban a rendszerfejlesztésről, meg úgy általában a programozásról, illetve akár a rendszer felépítéséről.
de azért szép dolog elküldeni kapálni azt, akinek ez a szakmája.na figyelj, még egyszer: nem te vagy a megrendelő. te felhasználó vagy, mert nyilvánosan elérhetővé tették a terméket, így hozzáférsz, felhasználhatod. de a megrendelő nem te vagy, nem neked fejlesztenek.
hja, ha nincs időd próbálgatni, akkor ez van. bár azért látszólag elég sok idő ölsz az ilyen problémákba, ha csak abból indulok ki, amit itt a fórumon olvasni tőled. amennyit azzal szenvedsz, hogy próbáld hegesztgetni a most meglevő rendszered, annyi erővel fel is lökhetnél (akár virtuális gépbe) egy másikat, aztán ha jó, akkor élesben is. bár ez teljesen a te dolgod, ha inkább mérgelődsz itt nyilvánosan, akkor tedd nyugodtan.
hogy FOSS hasonlatot írjak: a haragod "megrendelői" nem mi vagyunk, mégis kapunk belőle, és úgy látszik akármit csinálok, nem tudom megváltoztatni. pedig én jobban szeretném, ha másképpen mérgelődnél
Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de azért szép dolog elküldeni kapálni azt, akinek ez a szakmája.