Hirdetés
- OLED TV topic
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Aktív témák
-
törölt tag
nekem úgy tűnik, hogy nem sok fogalmad van valóban a rendszerfejlesztésről, meg úgy általában a programozásról, illetve akár a rendszer felépítéséről.
de azért szép dolog elküldeni kapálni azt, akinek ez a szakmája.na figyelj, még egyszer: nem te vagy a megrendelő. te felhasználó vagy, mert nyilvánosan elérhetővé tették a terméket, így hozzáférsz, felhasználhatod. de a megrendelő nem te vagy, nem neked fejlesztenek.
hja, ha nincs időd próbálgatni, akkor ez van. bár azért látszólag elég sok idő ölsz az ilyen problémákba, ha csak abból indulok ki, amit itt a fórumon olvasni tőled. amennyit azzal szenvedsz, hogy próbáld hegesztgetni a most meglevő rendszered, annyi erővel fel is lökhetnél (akár virtuális gépbe) egy másikat, aztán ha jó, akkor élesben is. bár ez teljesen a te dolgod, ha inkább mérgelődsz itt nyilvánosan, akkor tedd nyugodtan.
hogy FOSS hasonlatot írjak: a haragod "megrendelői" nem mi vagyunk, mégis kapunk belőle, és úgy látszik akármit csinálok, nem tudom megváltoztatni. pedig én jobban szeretném, ha másképpen mérgelődnél
Aktív témák
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Robotporszívók
- OTP Bank topic
- Kuponkunyeráló
- AI fókuszú rendszerchipekkel köszönt be a Mediatek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
de azért szép dolog elküldeni kapálni azt, akinek ez a szakmája.