Aktív témák
-
theiron320
aktív tag
Üdv.Virtualbox-al tettem fel egy ubuntu 11,10 et a sz.gépre.Siri proxy servert szeretnék csinálni.Mindent leírás szerint csináltam de amikor létrehoznám a szervert akkor ez a hiba fogad : CRITICAL load_plugins Failed loading plugin due to missing API key: 'Could not find API key for: wolframalpha. Please check your apiKeys.conf'.Azt szeretném kérdezni, hogy ezt hogyan kellene orvosolni.Jelentkeztem a wolframalpha oldalára de ott nem találom sehol az api fájlt, és az az igazság, hogy ha meglenne akkor se tudnék semmit se kezedni vele mert nem rendelkezek semmilyen alapismerettel, ubuntut ma láttam először.Köszönöm a segítséget.Ha valaki leírmá, hogy mit csináljak azt nagyon megköszönném.
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Suzuki topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest