- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Az Acer Helios sorozata is megkapja azt a bizonyos Plust
- Ultranagy sűrűségű rackkonfigurációkba jött az NVIDIA RTX PRO kártyája
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vékony, sokgombos, játszós és produktív: így jellemezhető a Corsair klaviatúrája
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Mini PC
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS blog: 2K-tól a 4K-ig és tovább a Radeon RX 9000-es szériával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
_seth_
veterán
Desktop telepítő, 6.10 egyenesen az ubuntu oldaláról (3,46GB).
Biztos kiírta és igaza is van csak elkényelmesedtem
De akkor is.... nagy meló lett volna az átméretezést megcsinálni... nem is átméretez hanem particiót töröl, a szabad helyből pedig ami ki van jelölve neki létrehozza a 2 particióját... ezt felénk nem átméretezésnek hanem inkább újraparticionálásnak hívják...
Noti nem noti hiába törölt 2 particiót is 1 átméretezése helyett bebootolni nem volt képes.... elsőnek 17 majd 24-es hibakóddal állt le a grub amit ugye saját maga telepít és konfigol a telepítés végén.... (2x telepítés után jött a 17-es kód vagy fordítva és az elsőnél? passz...)
Mindenesetre a C meghajtót még helyre tudtam állítani Hirens Boot CD-vel majd MBR rebuild és megy is...
Eddig jó tapasztalatom van a telepítős ubuntuval....
Suliban a tanár meséli, hogy milyen stabil... az én gépemen kb 10%-nál leáll a kis csík töltéskor... király...
Itthon is remekel...
Live Ubuntuval ha jól emlékszem nem volt ilyen gondom
Telepítés közben pedig amikor a wlan kártyát felismerte a notiban és elkezdte beállítani a hálózathoz már nagyon tuti rendszernek ítéltem meg.
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mini PC
- További aktív témák...
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De akkor is.... nagy meló lett volna az átméretezést megcsinálni... nem is átméretez hanem particiót töröl, a szabad helyből pedig ami ki van jelölve neki létrehozza a 2 particióját... ezt felénk nem átméretezésnek hanem inkább újraparticionálásnak hívják...