Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Az a helyzet, hogy a Linuxomat apró darabokra szedtem, ami nem kellett töröltem. Nos amennyire testre tudom szabni a programokat, legalább annyira a kinézetét!
Rainmeter helyett Conky van. Dock alkalmazások után utána keresel, kiválasztod amelyik legjobban tetszik, ha kell. Mert nem biztos, hogy kell. Az alap felületet képes vagy apró darabokra szedni. És ebben is van a buktatója, nem csak a móka. Számtalanszor basztam el a Linuxom, apró beállításokkal.
Amit még tanácsolok a Kubuntu felfedezése után, az a többi már említett felület kipróbálása. Ugyanarra a rendszerre telepíthetőek, mégis teljesen más élmény ( Gnome, Gnome Shell, LXDE, XFCE, )(#41772) aag Már értem! Én akkor leutánozom floatr megoldását.
Aktív témák
- EAFC 26
- Micro Four Thirds
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- aquark: Zsebszámológépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest