Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
Aktív témák
-
rybank
senior tag
válasz
kiskaktusz
üzenetére
Az a helyzet, hogy a Linuxomat apró darabokra szedtem, ami nem kellett töröltem. Nos amennyire testre tudom szabni a programokat, legalább annyira a kinézetét!
Rainmeter helyett Conky van. Dock alkalmazások után utána keresel, kiválasztod amelyik legjobban tetszik, ha kell. Mert nem biztos, hogy kell. Az alap felületet képes vagy apró darabokra szedni. És ebben is van a buktatója, nem csak a móka. Számtalanszor basztam el a Linuxom, apró beállításokkal.
Amit még tanácsolok a Kubuntu felfedezése után, az a többi már említett felület kipróbálása. Ugyanarra a rendszerre telepíthetőek, mégis teljesen más élmény ( Gnome, Gnome Shell, LXDE, XFCE, )(#41772) aag Már értem! Én akkor leutánozom floatr megoldását.
Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fogyjunk le!
- Assetto Corsa EVO
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Villanyszerelés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Ulefone RugKing 4 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest