Hirdetés
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Ennyit már régen szívtam. Telepíteni akartam a 11.04-et, de 20mp után fekete lett a képernyő és a proci hűtő teljes sebességgel kezdtett forogni és nem történt percekig semmi. Letöltöttem máshonnan, másik CD-re tettem, semmi változás. Próbáltam a 11.10-et, az a Battery Checking után nem ment tovább. Másik CD-re írtam, újra megpróbáltam, miután már 20 perce futottak a piros pontok ESC-el megszakítottam és újraindítottam a gépet. A CD lejátszó ezután nem működött. Kinyitottam, az ékszíj ép, de semmire sem reagál, a gép sem ismeri fel. Ezt hol tudnám megjavítattni, ha egyáltalán érdemes?
Kínomban az összes ATI drivert eltávolítottam, újratelepítettem a letöltött drivert és végre minden rendben működik.
Zárt illesztő program sincs a gépen, lehet., hogy valami feleslegesen települt dolog kavart be.
Aktív témák
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Zárt illesztő program sincs a gépen, lehet., hogy valami feleslegesen települt dolog kavart be.