Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- 3D nyomtatás
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Ennyit már régen szívtam. Telepíteni akartam a 11.04-et, de 20mp után fekete lett a képernyő és a proci hűtő teljes sebességgel kezdtett forogni és nem történt percekig semmi. Letöltöttem máshonnan, másik CD-re tettem, semmi változás. Próbáltam a 11.10-et, az a Battery Checking után nem ment tovább. Másik CD-re írtam, újra megpróbáltam, miután már 20 perce futottak a piros pontok ESC-el megszakítottam és újraindítottam a gépet. A CD lejátszó ezután nem működött. Kinyitottam, az ékszíj ép, de semmire sem reagál, a gép sem ismeri fel. Ezt hol tudnám megjavítattni, ha egyáltalán érdemes?
Kínomban az összes ATI drivert eltávolítottam, újratelepítettem a letöltött drivert és végre minden rendben működik.
Zárt illesztő program sincs a gépen, lehet., hogy valami feleslegesen települt dolog kavart be.
Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Zárt illesztő program sincs a gépen, lehet., hogy valami feleslegesen települt dolog kavart be.