Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
A hét százát nem semmi dolgokat belehet állítani a compiz configba pl effekteknél animációk alatt mindent randomra tettem és át szerkesztettem és szépen meglepődtem és ledöbbentem ,hogy ilyen is van.
Annyi minden van még amiről nem tudok semmit ,de nem bánom ,hogy ott hagytam a Windowst egyáltalán nem játszottam amúgy sem max telepítéskor,letöltéskor pasziánszt.
biztosan maradok ubuntunál nagyon tetszik azt kell mondjam 3-4 hét alatt.
Egyetlen dolog ,hogy sokat kell utána olvasgatni az adott probléma megoldására ,de nagyon segítő készek vagytok és ahogy látom ubuntu.hun is ki is emelném Kendeket.Hát úgy érzem most leragadok itt és compiz után fogok olvasgatni illetve a beállítás kezelőjét tanulmányozni.

(#39593) Kendek Igen igazad van teljes mértében én is így cselekednék, windowson is így tettem csak az a gond még nagyon gyerek cipőben járok és a hibáimból tanulok ha elcseszem a rendszert és mindig visszaállítok renszermentből sose jövök/sajátítom el mit hogyan lehet megoldani.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Horgász topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Warhammer 40.000
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Lian Li Vector V100R Corsair 650W
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
biztosan maradok ubuntunál nagyon tetszik azt kell mondjam 3-4 hét alatt.