- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- E-book olvasók
- Kisebb AM adotornyok lekapcsolasa mikor varhato
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
Aktív témák
-
vamzi
senior tag
én ubit használok, kubuntut még nem is láttam, de nekem a rendszer/adminisztráció/nyelvi támogatás alatt kellett a félig angol ubimat magyarítani tökre.engedélyezted a hálózatot?milyen netről van szó?ha kábel net akkor csak simán dhcp-re kell állítani az ipcím lekérdezést, ha adsl akkor terminálba pppoeconf és ott értelemszerűen kattogsz tovább, ez általában yes vagy igen.ha kérdez valamit a szolgáltatód által megadott adatokat megadod és kész is.
nah jol elzavartátok szegényt
habár minek fikázza az ubit
csak mert nem ért hozzá...nah de azért nekem is van problémám
tegnap megpróbáltam feltenni a compizt.fel is tettem csak nem müxik.sehol sem tom bekapcsolni az efekteket.a managerben beállítom, de magát a compizt sehol nem tom elindítani(fut magától
) mind1 lényegtelen.ezszerint a leírás szerint csináltam mindent, már nem érdekel és vissza akarom csinálni
mert a rendszer menüpontokból kivette az efekteket, mivel gondolom a remove compiz-core al letöröltem.hogy tegyem vissza? sudo apt-get install compiz-core?
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Jófogás tapasztalatok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Napelem
- Fejhallgatós találkozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Crimson Desert
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
habár minek fikázza az ubit
csak mert nem ért hozzá...
tegnap megpróbáltam feltenni a compizt.fel is tettem csak nem müxik.sehol sem tom bekapcsolni az efekteket.a managerben beállítom, de magát a compizt sehol nem tom elindítani(fut magától
) mind1 lényegtelen.
mert a rendszer menüpontokból kivette az efekteket, mivel gondolom a remove compiz-core al letöröltem.hogy tegyem vissza? sudo apt-get install compiz-core?