Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amazon Fire TV stick/box
Aktív témák
-
floatr
veterán
Juteszembe: fél évvel ezelőtt cikkeztek sorban arról, hogy tyű a distrowatch szerint a bubi veszít a népszerűségéből, és hogy ez trend, bukás, világvége. Te is belinkeltél ide egy lefordított cikket a canonical bukásáról, amiben a manus meg sem tudta igazán fogalmazni, hogy mitől kellene buknia bárminek is.
Most hogy "Sokan, nagyon sokan döntenek mostanában már úgy, hogy elhagyják az Ubit", ránéztem megint a statisztikára, és az utóbbi félévben jócskán megugrott a népszerűsége -- megint. Ezt a "Sokan, nagyon sokan"-t miből szűrted le? Mert én eddig csak pár fórumon láttam flame-eket, pár hangos emberrel, akik hozták a hangulatot, ez pedig elég sovány adatnak.(#39248) ntomka jajjmáte
ebből számomra sem derül ki... Vagy te átvetted az üzenetet, és én vagyok ilyen érzéketlen?
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen switch-et vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Újszerű PlayStation 4 Pro GoldHEN - 20db PS4 játékkal (Cyberpunk, God of War és rengeteg más)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ebből számomra sem derül ki... Vagy te átvetted az üzenetet, és én vagyok ilyen érzéketlen?