Hirdetés
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Volna pár kérdésem ami fontos lenne.
Ubuntu 11.04 Unityvel használom beállítottam mindent desktop,programok,vizuális effektek stb....
Ugyebár 1 nap és jön a 11.10 az volna a legelső kérdésem ,hogy felfogja ajánlani ,hogy felfrissítsem? Ha igen akkor megmaradnak a beállításaim illetve a desktopom ami ilyen jelen esetben.A második szeretném majd feltenni a Gnome Shellt majd a 11.10re és ha fent van akkor a desktopom ugyan ilyen marad-e unityből shellre váltáskor mint itt a Nattyba ha átváltok.?
Azt olvastam imént a Full Circle Magazin 50. számában ha jól értelmeztem ,hogy a gnome shell alatt nem lehet minialkalmazásokat használni ez tényleg így van? gondolok itt a desktopomon lévő screenletsekre.3. Melyik jobban a kiforrottabb az Unity vagy a Gnome Shell kevesebb hiba és gyorsaság szempontjából.
Tudnátok választ adni a kérdéseimre ez fontos lenne nagyon átállás előtt.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest