Hirdetés
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- VR topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Volna pár kérdésem ami fontos lenne.
Ubuntu 11.04 Unityvel használom beállítottam mindent desktop,programok,vizuális effektek stb....
Ugyebár 1 nap és jön a 11.10 az volna a legelső kérdésem ,hogy felfogja ajánlani ,hogy felfrissítsem? Ha igen akkor megmaradnak a beállításaim illetve a desktopom ami ilyen jelen esetben.A második szeretném majd feltenni a Gnome Shellt majd a 11.10re és ha fent van akkor a desktopom ugyan ilyen marad-e unityből shellre váltáskor mint itt a Nattyba ha átváltok.?
Azt olvastam imént a Full Circle Magazin 50. számában ha jól értelmeztem ,hogy a gnome shell alatt nem lehet minialkalmazásokat használni ez tényleg így van? gondolok itt a desktopomon lévő screenletsekre.3. Melyik jobban a kiforrottabb az Unity vagy a Gnome Shell kevesebb hiba és gyorsaság szempontjából.
Tudnátok választ adni a kérdéseimre ez fontos lenne nagyon átállás előtt.
Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Exkluzív órák
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest