Hirdetés
Aktív témák
-
floatr
veterán
Mondjuk én ezt nem vágom, megmondom őszintén. Persze papíron mindenképpen jól fest az, hogy támogatott a frissítés, de miért nem újratelepítés. Nekem külön partíción van a rendszer, a home, meg még pár egyéb. Egyszerűen csak le kell túrni az előbbit, és telepíteni az újat. Hamár az ember erre adja a fejét. A frissítésből én már sokszor jöttem ki rosszul, mert a frissítést végző procedúra egyszerűen nem készülhet fel mindenre.
A legbiztosabb módszer számomra az volt, hogy a home alatti könyvtárat is átneveztem, mint egyfajta backup, és onnét túrtam vissza a beállításaimat.
Az oneiric-ről meg egyelőre nincsen jó véleményem. Ott kezdődik számomra a röhej, ami a gnome shellnél ütött szíven, miszerint a gnome3 egyelőre nélkülöz olyan alapvető dolgokat, mint a betűtípusok beállításai, és egy tweak tool-t kell hozzá telepíteni. Amellett, hogy a unity/compiz megint tele van hibákkal, amit remélhetőleg most nem külsős szabadúszók fognak javítani -- nemhogy elsőre, de egyáltalán -- a gnome3 is elköveti ugyanazokat a hibákat, amit a kde4.
Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Automata kávégépek
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest