Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Greenebola
senior tag
Sziasztok!
Kezdő ubuntus vagyok szeretnék egy olyan programot ami rendszermentést,képet csinál valami hasonlót mint a Win lemezkép mentése, hogy ha pl. be se tölt az ubuntu azt helyre bírjam hozni rendszerképfájlból bootoláskor.
Nem tudom van e ilyen lehetőség program
Ha van tudnátok mondani amit könnyebb kezelni és boot alól lehet indítani?.Használtam már ubit ,de átálltam véglegesen és sok mindent elcseszek sokszor volt ,hogy nem indult el nem töltött be, csak újra telepítés segített ezért szeretnék egy ilyen lehetőséget ,hogy ha ilyen van akkor ne kelljen megint felrakni,programokat telepíteni,desktopot beállítani stb...
Köszönöm.
Aktív témák
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Valami baja van a tápomnak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Arris VIP7100 Android TV 4K
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest