Hirdetés
Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok!
1.A kubuntu milyen particiokra hajlandó felmenni? Mert én az irányított legnagyobb szabadhelyre akarnám felrakni, ami volt fat32 ntfs-en formázva, de azt írja, hogy nem lehet mert valószínűleg neki kicsi a hely (23 Gb) pedig úgy tom hogy 20Gb-t jó neki, ha viszont törlöm a particiót, vagy logikaira hozom de nem formázom, akkor a telepítésnél ez az opció nem érvényes
És akkor minden áron az Xp-re akarja rakni magát, és átméretezsnél is valami 63 Gb-t akart a 83-ból magának, dehát ott is 35 Gb szabad van... dehát úgy tűnik hogy telhetetlen a Kubi...
Vagy esetleg ha ext 2 vagy ext 3-ban formázzom, akkor megelégszik ezzel? Nem akarok újraformázást az egész winyon...2. A windows Xp képes látni valahogy a Kubuntu lemezterületét? (arra gondolok hogy onnan tudok majd áthúzni fájlokat?), mert azt tudom hogy az Ubi képes ntfs-en írni olvasni, ezt olvastam...de fordítva is igaz-ez?
3.Laptopról van szó, és ugye van neki wifi-je és csak az eredeti gyári cd feltelepítése után hajlandó ez működni, viszont a livecd-n nem műxik... ez majd megoldható valahogy? mert nem igazán találtam linux alá drivert

Előre is köszi mindent
írhatok ide is ilyen kezdős kubuntus kérdésket, vagy a linux abszólut kezdőbe?
Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Gyermek PC játékok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 16-32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És akkor minden áron az Xp-re akarja rakni magát, és átméretezsnél is valami 63 Gb-t akart a 83-ból magának, dehát ott is 35 Gb szabad van... dehát úgy tűnik hogy telhetetlen a Kubi...