Aktív témák
-
qfm
őstag
Sziasztok. Egy kis segítség kellene.
Felraktam az ubuntu 11.04-et. A legnagyobb felbontásnak azonban csak 1024*768-at enged kiválasztani.
hd graphics 3000 van a cpu-ban, product: 2nd generation core processor family integrated graphics controller - ezt írja róla.
Végig néztem minden megoldási lehetőséget amit ki tudtam próbálni, a xorg.conf nem létezik illetve teljesen üres, a driver választó azt írja hogy nincs megfelelő driver, volt olyan megoldási lehetőség is hogy a frissítéseket kérje le, hátha, az sem jött be.
Végül eljutottam erre az oldalra: [link], itt fel van sorolva az a rész amire nekem lenne szükségem, de ennyire viszont már nem értek a linuxhoz hogy egy ilyen drivert lecseréljek benne.
Van valakinek bármilyen tippje amit megoldhatnék? Csak annyi a cél hogy menjen full hd felbontáson, ha létezik másik linux verzió amivel menne, az is jöhet, csak valahogy sikerüljön megoldani.
Köszönöm
Ui.: Ha esetleg instabil verzió van csak amibe bele van már rakva gyárilag, az is jöhet, azt is kipróbálom inkább.
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi