Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
Értem én.

Bekapcsoltam a Compizt (compiz --replace), ccsm-ben amiket írtál. Az alkalmazásváltás ekkor van Compizzal együtt, de ez Compiz nélkül is volt.
Ezeken kívül mi kellhet még, hogy:
1. bekapcsolt Compiznál tudjak munkaasztalt váltani (Compiz nélkül tudok)
2. bekapcsolt Compiznál a munkaasztalok között áthúzással tudjak mozgatni ablakokat.
3. illetve a legegyszerűbb: a munkaasztalok között áthúzással tudjak mozgatni ablakokat Compiz nélkül.És nincs alt+f2

Utóbbi ezek szerint nem lehetséges, csak sh4d0w javasolta módon.
Megjegyezném, hogy nálam a Unity meghalt.

Lehet, van összefüggés, mert mikor a terminálból indítok metacity --replace-t, akkor unity-window-decoratort is indít. Másrészt a visszaadott shell után is kilépve a terminálból legyilkolja az ablakereteket, tehát lehal a metacity. Ez alt+f2-vel nincs.@floatr
Ez a 10.10?
Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 AERO OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest