Hirdetés
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kendek
üzenetére
Értem én.

Bekapcsoltam a Compizt (compiz --replace), ccsm-ben amiket írtál. Az alkalmazásváltás ekkor van Compizzal együtt, de ez Compiz nélkül is volt.
Ezeken kívül mi kellhet még, hogy:
1. bekapcsolt Compiznál tudjak munkaasztalt váltani (Compiz nélkül tudok)
2. bekapcsolt Compiznál a munkaasztalok között áthúzással tudjak mozgatni ablakokat.
3. illetve a legegyszerűbb: a munkaasztalok között áthúzással tudjak mozgatni ablakokat Compiz nélkül.És nincs alt+f2

Utóbbi ezek szerint nem lehetséges, csak sh4d0w javasolta módon.
Megjegyezném, hogy nálam a Unity meghalt.

Lehet, van összefüggés, mert mikor a terminálból indítok metacity --replace-t, akkor unity-window-decoratort is indít. Másrészt a visszaadott shell után is kilépve a terminálból legyilkolja az ablakereteket, tehát lehal a metacity. Ez alt+f2-vel nincs.@floatr
Ez a 10.10?
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Energiaital topic
- Sweet.tv - internetes TV
- nVidia tulajok OFF topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Horgász topik
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo Thinkstation P320 MT,E3-1220 v6,32GB DDR4,256GB SSD,Quadro P2000 5GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest