Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
fatal`
üzenetére
Mi van?
Egy lemezen 4 elsődleges partíció is lehet... 
És már mondtam korábban (nem egyszerű, úgy tűnik, kicsit redundánsan kell leírnom az infókat
), hogy a lapozófájl partíciója akkor még csak létrehozva volt, nem volt formázva, utólag formáztam FAT32-re, és arra tettem a lapozófájlt.
Most hogy jön ide, hogy elsődleges partíció? A C: is elsődleges partíció, csak az ábráról az a rész már levágódott, hogy "Primary partition".
Ha már nem fogadsz el semmit abból, amit mondok, és vitatkozol, akkor fejtsd már ki normálisan, mire gondoltál...
Aktív témák
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy lemezen 4 elsődleges partíció is lehet... 
), hogy a lapozófájl partíciója akkor még csak létrehozva volt, nem volt formázva, utólag formáztam FAT32-re, és arra tettem a lapozófájlt.
Ha már nem fogadsz el semmit abból, amit mondok, és vitatkozol, akkor fejtsd már ki normálisan, mire gondoltál...