Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Webes drivert fejleszt a Razer
- VR topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Blu-ray lejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz
floatr
üzenetére
Egyszerre csak kevés programot szoktam használni: eclipse (+ mysql + apache) + böngésző + zenelejátszó + msn-nél több dolog sosem megy a gépen

Ez még ahhoz képest amúgy semmi, mert én olyan kompromisszummal használom az Ubuntut, hogy nem tudom megnézni az összes videómat (Debian 6 alatt is, mert az open ati driverben van a hiba már vagy 1 éve). Ha compizzal gyorsított felületet használok akkor jó a vsync, de a kártya gyengesége miatt full screenben a durvább videók akadnak. Ha effektek nélküli felület van akkor meg minden videó képe szanaszét szakad, legyen az akár egy béna xvid is. 2011-ben egy mai Linux alapú rendszeren sem tudok rendesen videót nézni a gépemen, de elviselem.
(semmit nem ér a swapbuffers wait for sync se) Ez amiatt van, mert KMS alatt nincs Overlay videó kimenet, mert a fejlesztők szerint ugyanolyan jól működik a Textured Video is. Hát nem, azóta sem bírták megcsinálni, hiába van hozzá bug report. UMS alatt meg szétfagy a gépem. Nekem a 8.10-es Ubuntu működött a legkirályabbul.
Aktív témák
- Wuthering Waves
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Battlefield 6
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Webes drivert fejleszt a Razer
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4487
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(semmit nem ér a swapbuffers wait for sync se) Ez amiatt van, mert KMS alatt nincs Overlay videó kimenet, mert a fejlesztők szerint ugyanolyan jól működik a Textured Video is. Hát nem, azóta sem bírták megcsinálni, hiába van hozzá bug report. UMS alatt meg szétfagy a gépem. Nekem a 8.10-es Ubuntu működött a legkirályabbul.