- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Hát ma elég sok rendszert sikerült kipróbálnom.... Összefoglalva:
-Ubuntu 10.10. hang recseg (csak a wav kiterjesztés csak Rhytmbox-szal, meg az emesene alatt...)
- Linux mint 11 (Katya) Nekem a legszimpatikusabb linux rendszer, amivel eddig találkoztam. Egyetlen "baja", hogy picit sok erőforrást használ a 10.10-hez képest.
- Linux Mint 9 debian A hang ugyanúgy recseg, az erőforrás igény pedig nem sokkal kisebb, mint a Katyanál.
-Linux Mint 9 LTS Xfcde alapon egy kicsit kisebb erőforrás igény, ami engem nagyon meglepett... De a hang mellé még a vga driver sem működött rendesen (ati driver az 1 hsz szerint fel, de a helyzet nem változott, sőt az effektek is elmentek)
- Ubuntu 10.04 A helyzet ugyanaz mint a Mint 9-nél. csak kevesebb erőforrással, de nincs vga meg recseg a hang...
-Jön vissza az Ubi 10.10. az emesene hangját meg kikapcsolom...Ma ennyire tellett...
Aktív témák
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen házat vegyek?
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- New World - az új Amazon MMORPG
- További aktív témák...
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest