Hirdetés
Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Hali!
Már rég nyomja az oldalam, ezért most megkérdezem. Mióta megjelent az 1.4-es Skype, azóta képtelenség találni egy letölthető működő .deb csomagot az előzőről, 1.3.0.53-ra gondolok. Esetleg ha valakinek megvan, feltolná valahova, ahonnan leszedhetem. Előre is kösz.Ja és az ok, ami miatt vadászom rá, hogy az 1.4-es verzió nem hajlandó megjegyezni a beállításaimat. Se Ubuntun se más linuxon, amit eddig próbáltam. Én lennék nagyon béna, vagy más is tapasztalja ezt a hibát? A legfrissebb is ugyanezt produkálja. Most épp Kubuntu 7.10 alól írok és maradok is ennél úgy tűnik; de nem működött a beállítások elmentése Ubin, és openSUSE-n se, meg Zenwalk, és elive-on se; meg a többit nem is sorolom... Persze mindeből a legfrissebb stabil kiadásra gondolok.
7.04-es Ubuntun az előző 1.3.0.53 meg frankón ment, nem értem ezzel mért van gond.
Szóval előre is köszönöm a segítséget, ha valakinek van hasonló problémája, és tudja rá a megoldást.
(A gép egy Inspiron 1501, bár nem hinném hogy számít.)
Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(A gép egy Inspiron 1501, bár nem hinném hogy számít.)