Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Blu ray írás és írási hiba
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Elnézést ha butaságokat kérdezek de nagyon új nekem ez az ubuntu.
Chrome-ot szeretnék föltenni. Letöltöttem, települt is de sehol nem találom az ikonját. Ilyenkor mit kell csinálni?
A másik, hogy föltettem ezt a CompizConfig cuccot is és szépen forog a kocka csak az ablakokat nem tudom átlátszóvá tenni.
Létezik valahol egy Ubuntu for dummies szintű leírás. Jól jönne, mert nekem itt minden új.Azt sem értem még ezzel az ubuntuval kapcsolatban, hogy miért ilyen macerás dolog ha valamit telepiteni akar az ember.....terminálos songokuzás nekem nagyon nem nyerő.

Én win-es exe és setupklikkelgetéshez vagyok szokva.
Most pl kigondoltam, hogy feltolom ezt a docky nevű cuccot de egyelőre hiába guglizok azt sem találom, hogy honnan lehetne letölteni.Szóval nagyon analfabétának érzem magam ubuntuilag.
Hogyan, merre induljak?
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Facebook és Messenger
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Le Mans Ultimate
- Telekom mobilszolgáltatások
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
Hirdetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest