Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Rickenstein
senior tag
Valsz. az ALSA 1.0.14 nem támogatja még rendesen a hangchipped. Frissíteni kellene 1.0.15 -re. Sajnos egyelőre, csak forráskódból tudod felrakni, ami nem is olyan egyszerű (nekem monnyuk elsőre sikerült
). Ha még nem csináltál ilyet, de vállalkozó kedvű vagy (és tudsz angolul), akkor megpróbálhatod magad is felrakni, ellenkező esetben kérj meg egy szakembert. Szerintem nemsokára felkerül valamelyik netes tárolóba is és akkor már a Frissítéskezelő is elvileg le fogja tölteni.
Aktív témák
Aktív témák
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- OLED TV topic
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Avast! Antivirus topic
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Ha még nem csináltál ilyet, de vállalkozó kedvű vagy (és tudsz angolul), akkor megpróbálhatod magad is felrakni, ellenkező esetben kérj meg egy szakembert. Szerintem nemsokára felkerül valamelyik netes tárolóba is és akkor már a Frissítéskezelő is elvileg le fogja tölteni.