Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínában száguldozik tovább a legerősebb táblagép
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Múltkor már szenvedtem a dell noti broadcom b43 wifi beüzemelésével a 10.04 ubuntun.Sajnos akkor nem sikerült,pedig leszedtem a magyarubi honlapján levő elméletileg működő beintegrált Broadcom B43 driveres verziót.Így sem működött,csak annyi van,hogy villagitt a wifi kártya aktivitását jelző lámpa a laptokon de sajnos semmilyen hálózathoz nem tudok kapcsolódni.Mint láttam a neten másoknak is van gondja az újabb ubuntuval ebben az ügyben sajnos annyira nem értek angolul és még az ubuntuhoz sem,hogy külső segítség nélkül megtudjam oldani.
Így esetleg szívesen venném nálam jobban értök segítségét
.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- Akciós!! Előbb mint bárhol máshol !! Motorola Moto G77 8GB/256GB - 1 év garancia
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így esetleg szívesen venném nálam jobban értök segítségét
.