Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
totyax
üzenetére
Én a Rendszermenttel szoktam csinálni. Mivel Linux Minttet használsz, vagy GNOME főmenüt izzítasz be hozzá, vagy terminálban is ugyanolyan jól kezelhető, csak írd be, hogy
rendszerment
aztán ott már látsz mindent. Az első elkészítése viszonylag hosszadalmas, de aztán lerövidül ez az idő.Nagyon tetszik nekem ez a btrfs snaphot funkció. Tök olyan mint a kemény link (ala /home szinkron), csak éppen ha egy fájl tartalmán változtatunk, akkor a snapshotban a régi állapot megmarad. Na meg persze bármikor csatolható is ez a subvolume, akár az fstabba beírva is, nagyon király.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs