Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
válasz
ntomka
üzenetére
Éppenséggel most kicsit fellelkesültem és úgy döntöttem, hogy konvertálok át pár partíciót. Nagyon érdekes ez a snapshot funkció, már-már, sőt gyakorlatilag kiváltja a Rendszermentet is, hiszen könnyedén vissza lehet állni egy-egy régebbi állapotra a segítségével. Egyébként frankón működik TrueCrypttel is, most éppen egy olyan partíciót konvertálok. Régebben is foglalkoztam amúgy vele, csak ugye elég instabilnak volt mondható, ezért inkább vártam még vele, az adataim értékesebbek voltak. Meg aztán arra is várok, hogy a GRUB 2 végre támogassa.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest