Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee
üzenetére
No, feltettem a Krusader-t, nem olyan rossz ez, nekem amire kell, arra pont jó.
Legalább van. Miután készlett a telepítés, lett a rendszereszközökben egy KPackageKit nevű dolog, ezt ennek a telepítője tette fel? Csak, hogy tudjam már, hogy mi micsoda. 
Más, most alapból feltettem csak ezt a Toshutils-t, amit írtam még lentebb/fentebb és lehet, hogy mégiscsak jó. Telepíttettem már szoftverközpontból jó pár dolgot, és nem tekert oda a ventinek... (még)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Legalább van. Miután készlett a telepítés, lett a rendszereszközökben egy KPackageKit nevű dolog, ezt ennek a telepítője tette fel? Csak, hogy tudjam már, hogy mi micsoda.