Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ArGab
őstag
Ugyan Mint 9, de mivel kvázi Lucid, azért beírom ide.
Olyan gondom van, hogy egy idő után megszűnnek működni az audió bemenetek. Van hogy már rögtön indításkor nem mennek, van hogy csak órákkal később, de van olyan is hogy amíg csak megy a gép, semmi gond. Mikor működnek, megy mindegyik rendesen, integrált mikrofon (amit használnék) és a line-in és külső mikrofonbemenet is. Amint nem működik, egyik sem működik a továbbiakban. Gugliztam sokat, és bár rengeteg bemenet és hangproblémát találtam, de ilyen jellegű hibát, hogy amúgy hibátlanul működik majd eltűnik, nem találtam.
Majdnem kihagytam, Realtek ALC268 a kártya. Esetleg valaki találkozott ilyen gonddal?
Aktív témák
Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Mesterséges intelligencia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Notebook hibák
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Vallás
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- T Phone 3 Pro 8/256 22 hónap Gari
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest