Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Felújítva tálalja a száműzötteket az új GeForce driver
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Powerbank topik
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Megint én
Most történetesen a compizzal van bajom, jelesül nem tudom aktiválni. Ami elég érdekes, tekintve hogy 8.04 óta tökéletesen szuszogott, változatlan konfig mellett...Arról szól a történet, hogy próbálta leszedni a zárt eszközmeghajtót, viszont nem sikerült a telepítés. Erre felraktam neki a 173-as nvidia drivert a Synapticból (az eszközmeghajtók menüpontban látható is, hogy engedélyezve van). Viszont a compizban azt kapom csak, hogy villog egy párat a monitor, és kiírja, hogy Az asztali effektusok bekapcsolása meghiúsult...Az Eszközmeghajtóknál a currentet pedig nem akarja telepíteni, viszont gondolom, hogy ezzel a 173-assal is mennie kéne...
inno3d 7600 GT-m van, ha erre is szükség volna.
Köszönöm immár sokadjára a segítséget

Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most történetesen a compizzal van bajom, jelesül nem tudom aktiválni. Ami elég érdekes, tekintve hogy 8.04 óta tökéletesen szuszogott, változatlan konfig mellett...