- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Home server / házi szerver építése
- Milyen processzort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Házimozi belépő szinten
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Megint én
Most történetesen a compizzal van bajom, jelesül nem tudom aktiválni. Ami elég érdekes, tekintve hogy 8.04 óta tökéletesen szuszogott, változatlan konfig mellett...Arról szól a történet, hogy próbálta leszedni a zárt eszközmeghajtót, viszont nem sikerült a telepítés. Erre felraktam neki a 173-as nvidia drivert a Synapticból (az eszközmeghajtók menüpontban látható is, hogy engedélyezve van). Viszont a compizban azt kapom csak, hogy villog egy párat a monitor, és kiírja, hogy Az asztali effektusok bekapcsolása meghiúsult...Az Eszközmeghajtóknál a currentet pedig nem akarja telepíteni, viszont gondolom, hogy ezzel a 173-assal is mennie kéne...
inno3d 7600 GT-m van, ha erre is szükség volna.
Köszönöm immár sokadjára a segítséget

Aktív témák
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G2i - i7-11G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most történetesen a compizzal van bajom, jelesül nem tudom aktiválni. Ami elég érdekes, tekintve hogy 8.04 óta tökéletesen szuszogott, változatlan konfig mellett...