Hirdetés
Aktív témák
-
Traxx
őstag
Megint én
Most történetesen a compizzal van bajom, jelesül nem tudom aktiválni. Ami elég érdekes, tekintve hogy 8.04 óta tökéletesen szuszogott, változatlan konfig mellett...Arról szól a történet, hogy próbálta leszedni a zárt eszközmeghajtót, viszont nem sikerült a telepítés. Erre felraktam neki a 173-as nvidia drivert a Synapticból (az eszközmeghajtók menüpontban látható is, hogy engedélyezve van). Viszont a compizban azt kapom csak, hogy villog egy párat a monitor, és kiírja, hogy Az asztali effektusok bekapcsolása meghiúsult...Az Eszközmeghajtóknál a currentet pedig nem akarja telepíteni, viszont gondolom, hogy ezzel a 173-assal is mennie kéne...
inno3d 7600 GT-m van, ha erre is szükség volna.
Köszönöm immár sokadjára a segítséget

Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Samsung kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- PlayStation 1 / 2
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Hobby elektronika
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Használt 1TB NVME SSD-k.
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Licencek + laptopok + dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most történetesen a compizzal van bajom, jelesül nem tudom aktiválni. Ami elég érdekes, tekintve hogy 8.04 óta tökéletesen szuszogott, változatlan konfig mellett...