Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED monitor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egér probléma
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Tudom, h te , Kozyadammal szemben joindulattal reagalsz; de meg kell mondjam, kedves Vladi, ez esetben te se olvastad el hsz-emimet, legfeljebb a tegnapi utolsómat, mint Kozyadam, a tobbit meg ennek mintájára átfutottad.
Ha olvastad volna, lathatnád: 80%-ban engem ismételtél.
Ugyanis:
- irtam, hogy médiaállományrol, és más tömöritett file-okrol tudom,
hogy nem fertőződhetnek, de txt igen, amiket szintén szoktam letölteni és áttenni windows-os ntsf -s particiora.- irtam ,hogy NEM a gyártók felhivása miatt parázom, hanem egyrészt sajat meglatasom alapján (másrészt meg mivel itt , e topicban pár hete/ pár honapja valaki ajanlotta , h tegyek fel ubira antivirt az emlitett célra, olyanvalaki, akit ti elismertek, de most cska néhány ember kozul rémlik valamelyik, hogy ki volt, de ha akarod , kikeresem, ki ajanlotta itt anno )
- irtam , bár a tegnapi első hsz-emben, hogy a nod32-t javasolta a z illető és hogy a nod gyártójátol olvastam UTOLAG ,h szerintuk van miert aggodni, és hogy az EsetNod idén áprilisra igérte a stabil verziot, de még mindig nincs fenn, csak béta, ráadásul ugy fest, cak shareware,
nem freeware ÉS HOYG EZERT NEM TELEPITEM.Bocsi, de nem figyelsz, belatahtod .
Akkor miert reagáltál erre?
Nagyon sokat segitettél nekem korabban, ráadásul figyelmesen olvastad AKKORIBAN , áprilisig, amikre reagáltál.
Azonban ez esetben miert voltal figyelmetlen, ha egyszer hozzá akartál szolni?
tisztelettel:
mzx
_
Aktív témák
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon sokat segitettél nekem korabban, ráadásul figyelmesen olvastad AKKORIBAN , áprilisig, amikre reagáltál.