Hirdetés
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- Sokak tetszését elnyerheti a Sharkoon legújabb billentyűzete
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Tudom, h te , Kozyadammal szemben joindulattal reagalsz; de meg kell mondjam, kedves Vladi, ez esetben te se olvastad el hsz-emimet, legfeljebb a tegnapi utolsómat, mint Kozyadam, a tobbit meg ennek mintájára átfutottad.
Ha olvastad volna, lathatnád: 80%-ban engem ismételtél.
Ugyanis:
- irtam, hogy médiaállományrol, és más tömöritett file-okrol tudom,
hogy nem fertőződhetnek, de txt igen, amiket szintén szoktam letölteni és áttenni windows-os ntsf -s particiora.- irtam ,hogy NEM a gyártók felhivása miatt parázom, hanem egyrészt sajat meglatasom alapján (másrészt meg mivel itt , e topicban pár hete/ pár honapja valaki ajanlotta , h tegyek fel ubira antivirt az emlitett célra, olyanvalaki, akit ti elismertek, de most cska néhány ember kozul rémlik valamelyik, hogy ki volt, de ha akarod , kikeresem, ki ajanlotta itt anno )
- irtam , bár a tegnapi első hsz-emben, hogy a nod32-t javasolta a z illető és hogy a nod gyártójátol olvastam UTOLAG ,h szerintuk van miert aggodni, és hogy az EsetNod idén áprilisra igérte a stabil verziot, de még mindig nincs fenn, csak béta, ráadásul ugy fest, cak shareware,
nem freeware ÉS HOYG EZERT NEM TELEPITEM.Bocsi, de nem figyelsz, belatahtod .
Akkor miert reagáltál erre?
Nagyon sokat segitettél nekem korabban, ráadásul figyelmesen olvastad AKKORIBAN , áprilisig, amikre reagáltál.
Azonban ez esetben miert voltal figyelmetlen, ha egyszer hozzá akartál szolni?
tisztelettel:
mzx
_
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon sokat segitettél nekem korabban, ráadásul figyelmesen olvastad AKKORIBAN , áprilisig, amikre reagáltál.