- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
mzx
senior tag
válasz
localhost
üzenetére
Értelek, csakhogy tehát szerinted nem csupán én irok badarságot, hanem az antivirus gyártók is? Vagy pedig ők nem badarságot irnak, hanem hazudnak, MINDEN ESETBEN, MÉG FREEWARE antivir esetén is, anyagi haszonszerzés céljabol?
Na jo, végulis nem teljesen kizárt álláspont , hiszen a freeware program kedvet csinálhat a prémium verziókhoz, az userek számára ...
.. de nem tulzás az elméleted, hogy hazudnak, még freeware progijuk esetén is, áttételes okokbol? ...vagy hogy ők is badarságot irnak?Egyébként a gyártók leirasatol fuggetlenul vélekedek, ahogyan, de utolag tőluk is olvastam az én aggodalmamhoz hasonlóakat, mint idéztem tőlük ma.
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Használt Palladium G-Lab angol games billentyűzet / 12 hó működési garancia
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest