Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok fent van az ubuntu második op a win7 mellet,sajnos rendszeresen előjőnek gondok vele amit én idővel és sok fórumozással hellyel-közel megoldok.Most a HD videok nézésével van a gondom ezzen leírás szerint csináltam mindent de mégsem tudom a videó kártyát befogni a videó lejátszásba.Ha kiválasztom a vdpau videó kimenetnek akkor csak hang van és kép nincsen mintha csak zenét hallgatnék.Ha csak lejátszom a HD videókat izomból akkor a 2 mag 80% ketyeg,de ha variálok a smplayeren akkor sikerül a 60% levinni a proci használatot.Ez win7 alatt 15% hát ennek közelében szeretnék lenni az ubuntu alatt is.
Esetleg van valakinek javaslata miképpen kéne mégis csak valahogy működésre bírni a videó kari erejét a HD videók lejátszásakor.
De ha valakinek sikerült a CoreAVC decodert beizzítani ubuntu alatt az szívesen venném ha leírná,hogyan sikerült.
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ingatlanos topic!
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- LEGO klub
- Spotify
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg van valakinek javaslata miképpen kéne mégis csak valahogy működésre bírni a videó kari erejét a HD videók lejátszásakor.