Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Gaming notebook topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Aktív témák
-
válasz
upszilon
üzenetére
Igazából engem pontosan ez rémiszt el ettől a fajta megoldástól. Mert bár manapság a minimum, hogy az alaplapi vezérlő is tud RAID-et, de hát ha véletlen elromlik, vagy kicserélném, akkor megszívtam ugyebár.
Mondjuk azt nem mondanám, hogy az ilyen olcsó RAID karis megoldások gyorsabbak lennének mint a tisztán szoftveresek, merthogy azoknál is csak a CPU számolja amit kell. Nem mellesleg itt a jó példa is rá, hogy a Linux kernel átveszi az uralmat felette. Tehát ha választanom kellene, akkor inkább csinálnék tisztán szoftveres megoldást, minthogy az alaplapi vezérlővel szórakozzak. De erről még múltkor beszéltetek le.(#25155) frescho: mármint megmagyaráztam neki, hogy az miért is érdekes.

Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs